Sportclub Boerhaar

Sportclub Boerhaar is een sportclub waarbij we bewegen op muziek, de club bestaat sinds 1985. We sporten elke dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur in de sportzaal van Gemeenschapshuis Pinokkio. We zijn begonnen als aerobic maar dit is inmiddels uitgebreid met diverse andere bewegingen. We doen nu zowel aerobic als ook een variant van variafitness. We willen proberen om elke les zoveel mogelijk alle spieren te bewerken d.w.z. arm-, been-, buik-, en borstspieren en ook is er aandacht voor de billen en taille. Dit alles op passende muziek en onder leiding van een ervaren begeleidster. Ook gebruiken we bij de oefeningen bijvoorbeeld gewichtjes en elastieken als materialen.

De club bestaat momenteel uit 16 dames van verschillende leeftijden.
Het is een sport die voor elke leeftijd wel toepasbaar is, want een ieder doet haar oefeningen naar haar eigen kunnen, er wordt geen prestatie verwacht.
Dus wil je gezellig, gezond en betaalbaar sporten kom dan gerust eens een dinsdagavond meedoen om te kijken en beleven of dit ook wat voor je is of neem anders contact op met Gerda Strijdveen, tel. 06-20521523.