Toneelgroep Boerhaar

 

In oktober 2011 is toneelgroep Boerhaar van start gegaan. De toneelgroep is een initiatief geweest van Sandra Bloemendaal, Gerni Strijdveen en Hanne Muskee. Zij sloegen de handen ineen toen de gemeente dorpsbewoners om ideeën vroeg vanuit het Dorps Ontwikkelings Plan.  Een groep van zo’n 15  enthousiaste dorpsgenoten studeert in het najaar en de winter iedere donderdagavond een toneelstuk in.

Voor meer informatie: Liesbeth van Vulpen, peter.liesbeth@hotmail.nl

 

Een avondje uit op de Boerhaar 
Toneelgroep Boerhaar speelt op 7, 8 en 9 februari 2020 "Hotel te koop".

 

Vriendengroepen, bewoners van de Boerhaar en ver daarbuiten kijken er alweer naar uit: de volgende voorstelling van Toneelgroep Boerhaar! Het begint inmiddels een trraditie te worden en uit ervaring weet men dat de jaarlijkse toneelvoorstelling, nu alweer voor de negende keer, garant staat voor een gezellig avondje uit.

Het toneelstuk 'Hotel te koop' is een dolkomische klucht direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen elkaar in razend snel tempo op. Simon en Emma runnen al jaren een klein hotelletje op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen, om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles zal moeten worden gezet om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?

De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag ll januari 2020, tussen 10:00 en 12.00 uur, bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten 6,50 per stuk. De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 7 februari, zaterdagavond 8 februari en zondagmiddag 9 februari in zaal Logtenberg op de Boerhaar. Kijk ook eens op facebook onder Toneelgroep Boerhaar en doe mee met onze actie om 2 gratis kaarten te winnen.

Reclamix 8 januari 2020

Laatst bijgewerkt : 10-01-2020