Pinnen,  ja graag, ook bij Pinokkio! Voortaan kun je ook met je pinpas consumpties afrekenen in ons buurthuis (doe het zelf pinnen). Op de bar staat een pinapparaat waarop je zelf het te betalen bedrag kunt invoeren en afrekenen. Er ligt een handleiding bij. Contant betalen blijft voorlopig ook nog mogelijk. Te zijner tijd schakelen we helemaal over op pinnen omdat het simpeler en veiliger is.

Handleiding Doe het zelf pinnen

1. Schakel het pinapparaat in met de aan/uit knop (zie achterzijde).
2. Voer het bedrag in (minimaal € 1,00) en druk op het groene vinkje.
3. Zodra de tekst “ Uw Kaart a.u.b.” op het scherm wordt weergegeven, kun je betalen door
     - de pas op het scherm van het pinapparaat te leggen of
     - de pas met de chip naar voren in de onderkant van het pinapparaat te plaatsen en vervolgens de              pincode in te voeren.
4. Druk daarna op het groene vinkje om te bevestigen.
5. Daarna wordt de melding “Transactie geslaagd” weergegeven, druk dan op het groene vinkje.
6. Klaar voor uw volgende transactie.
7. Als er geen transacties meer zijn, druk dan weer éénmaal op de aan/uit knop op de achterzijde van het pinapparaat om deze in de slaapstand te zetten.


Gemeenschapshuis Pinokkio is te huur!

Ons Gemeenschapshuis Pinokkio (adres: Boerhaar 17) bestaat uit 2 ruimten die los van elkaar gehuurd kunnen worden.

De grote zaal is geschikt om in te sporten, voor kinderfeestjes en voor grotere bijeenkomsten. Er zijn twee kleedkamers aanwezig met douchegelegenheid.

De kleine zaal, de bar, is voor kleinere gezelschappen en zeer geschikt voor vergaderingen, gezellige bijeenkomsten en clubbijeenkomsten.

Wilt u Pinokkio huren of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Koen Jansen via 06-13048594

Naast de incidentele gebruikers wordt Pinokkio wekelijks gebruikt door een groot aantal vaste gebruikers. In onderstaand overzicht is de bezetting van deze vaste gebruikers weergegeven.

Wordt vriend van Pinokkio!

Word vriend van Pinokkio en ondersteun met een kleine jaarlijkse bijdrage de instandhouding van ons gemeenschapsgebouw! Dit is nodig want door de opheffing van plaatselijk Belang Boerhaar heeft stichting gemeenschapshuis Pinokkio een aantal extra activiteiten gekregen. Voorbeelden hiervan zijn deze website en de tuingroep. Aan deze extra activiteiten zijn kosten verbonden waarvoor stichting gemeenschapshuis Pinokkio extra inkomsten moet genereren.

Anderzijds is het doel het creëren van een soort “ledenbestand” met mensen die zich verbonden voelen met gemeenschapshuis Pinokkio en de Boerhaar. Op deze manier kunnen wij makkelijk communiceren met de “leden” en de betrokkenheid bij Pinokkio vergroten.

Op dit moment heeft Gemeenschapshuis Pinokkio 50 vrienden. Word jij de volgende? Vul dan het aanmeldingsformulier in en lever deze in bij de secretaris Kim Demmers, Boerhaar 2a of mail het naar pinokkioboerhaar@gmail.com

Aanmelding Vrienden Van Pinokkio
Word – 25,4 KB 282 downloads

Hoe wordt Pinokkio bestuurd?

Gemeenschapshuis Pinokkio is een stichting en kent dus geen leden. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

Naast bovenstaande bestuursleden zijn er nog meer inwoners van de Boerhaar die zich vrijwillig inzetten voor het gemeenschapshuis.

Zo wordt deze website beheerd door André Fonteijn. Als u evenementen of activiteiten hebt voor op de website kunt u dit doorgeven via deze website doorgeven. Klik hier.

Met vragen over de huur van Pinokkio kunt u contact opnemen met Koen Jansen, 06-13048594

Voor overige vragen, opmerkingen of suggesties is het bestuur te bereiken via pinokkioboerhaar@gmail.com

 

Geschiedenis van Gemeenschapshuis Pinokkio in het kort.

Nadat het gebouw eerst een landbouwschool huisvestte en later als kleuterschool dienst deed, is het gebouw in 1986 verbouwd tot buurthuis of zoals de officiële naam is, gemeenschapshuis Pinokkio.

Hiervoor is op 6 november 1985 de Stichting Gemeenschapshuis Pinokkio opgericht. De oprichters zijn de heer W.L. Stegeman, de heer J.A.M. Kemerink en mevrouw T.G.B. Logtenberg.

De verbouwing van de voormalige school tot buurthuis is destijds tot stand gekomen met de hulp van veel vrijwilligers vanuit de Boerhaar.

In 2012 heeft er een grondige renovatie plaatsgevonden in het gebouw, werd de tuin opnieuw aangelegd en is het inventaris vervangen. Wij kunnen met trots zeggen dat wij met hulp van vrijwilligers en steun van het Rabofonds, Carlosinhuis en RWE een dijk van een buurthuis hebben staan op de Boerhaar. 

Laatst bijgewerkt op: 14-12-2021